När behöver man anlita en plattsättare i Stockholm och hur ska man tänka i samband med att man väljer? I den här texten tänkte vi försöka ge tips och råd kring plattsättare och vi gör detta genom att svara på några vanliga frågor som ofta dyker upp - enligt följande:
Det enkla svaret är att det blir ett bättre jobb. Handlar det om exempelvis en badrumsrenovering så kan man även addera trygghet som ett argument. Tyvärr ser man idag att många fukt- och mögelskador kommer som en konsekvens av ett undermåligt arbete med plattsättning och det underarbete som krävs för att det ska bli säkert. Fusk och okunskap kan leda till stora problem och höga kostnader. Idag ställer dessutom försäkringsbolag högre krav på både dokumentation och fackmannamässigt utförda jobb. Därför krävs en plattsättare i Stockholm.
Börja med att ta in offerter från så många företag som möjligt. Kolla upp referenser och se alltid till att se över certifikat och yrkesbevis. I samband med att avtalet skrivs så ska exempelvis garantier på både jobb och material inkluderas. Viktigt gällande betalningen är att den sker efteråt och då jobbet är besiktigat och klart.
Fler och fler väljer att anlita en plattsättare i Stockholm även för andra utrymmen än kök och badrum. Hallen är ett typiskt exempel på detta. Genom att lägga in klinkergolv så får man ett golv som både är snyggt, funktionellt och enkelt att städa. Till skillnad från ett trägolv så står klinkers emot både fukt och väta. Ett riktigt bra val!
Ja, och det bör du göra om du är berättigad. Med rot-avdraget kan du dra av 30% av den totala kostnaden för arbete. Viktigt är att du ser till att företaget är registrerat för F-skatt - det kan du göra hos Skatteverket. Rot ger dig ett riktigt kvalitetsjobb till en väldigt förmånlig kostnad. Välj plattsättare här: www.plattsättareistockholm.se